Hírek

Hangszer-S fúvóshangszer-kiállítás és vásár december 7-én (szombaton)

A Hangszer-S közkedvelt fúvóshangszer-kölcsönzési tevékenysége mellett az Andreas Eastman fúvóshangszerek, valamint az idei évtől a MARCA Reeds nádak hazai képviselőjeként is áll a zenészek rendelkezésére.

Ebből az apropóból kerül megrendezésre egy nagyszabású hangszerkiállítás és vásár, ahol kiróbálható lesz a fa- és rézfúvós hangszerek (fuvolák, klarinétok, szaxofonok, trombiták és harsonák) széles választéka, tanulótól, egészen a profi szintig.

A kiállítás szakmai programokkal is összekapcsolódik, hiszen a helyszínen debütálnak az Ohls Mouthpieces szaxofonfúvókáinak legújabb Rorschach és Velmar szériái, melynek részeként az alkotó, Ohls Dániel is a helyszínen lesz és szakmai tanácsokat ad az érdeklődőknek.

Kora délután pedig Zolbert “Találd meg a saját hangodat a szaxofonon” kurzusa lesz ingyenesen látogatható.

(a nap teljes programját hamarosan közzétesszük)

Egyúttal a helyszínen lehetőség nyílik arra, hogy a hangszeren még nem játszó gyermekek és felnőttek betekintést nyerjenek a fúvóshangszerek világába és megismerhessék hangszerbérleti szolgáltatásunk előnyeit.

A kiállítás összekapcsolódik egy vásárral is, ahol egyedi kedvezményekkel lesznek megvásárolhatók a hangszerek és tartozékok.

Várunk mindenkit sok szeretettel, a belépés ingyenes!

Időpont: 2019.12.07 (szombat) 10:00-16:00
Helyszín: Budafoki-Tétényi Nádasdy Kálmán Alapfokú Művészeti Iskola és Általános Iskola (1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33.)

Megújultunk

A Hangszer-S internetes honlapja megérett a fejlesztésre, ezért most új külsőt kapott. Az új oldal modernebb, gyorsabb és talán szebb is lett. Folyamatosan frissítjük majd új hírekkel, információkkal. Most már egyszerűen, gyorsan és közvetlenül írhattok, üzenhettek és ugyanilyen módon válaszolok is.

Üdvözlettel,

Sebes Márton