EASTMAN WINDS

Alapítónk

Qian Ni, egy kiváló fuvolista Pekingben, 1992-ben alapította az Eastman Strings-t, miután a Boston University Music School-ban végzett. Soha nem gondolta volna, hogy 25 év alatt a cége egy kisméretű vállalkozásból világméretű hangszergyártóvá váljon.

Az Eastman család közel három évtizede szolgálja a zenét, és a világot a legszebb hangszerekkel látja el. Hangszereihez magas szinten biztosítja a megfelelő szolgáltatásokat és kiemelkedő minőségű termékeket gyárt, mellyel mára elérte, hogy vezető szerepet töltsön be a modern hangszerek világában.

Az örökség tiszteletben tartása

Munkatársaink hagyománytisztelete biztosítja, hogy a zenészek a legmagasabb színvonalú eszközöket kapják egyenesen a kezünkből, függetlenül a szinttől. A 100 évvel ezelőtti műhelyekben használt egyedi, kézi hangszerkészítési módszereket alkalmazva készülnek most is minőségi hangszereink. Mindegyik hangszer csak az ilyen technikák által elért hanggal rezonál tökéletesen. Az Eastman Music Company elkötelezte magát amellett, hogy a zenészek legjobb hangszereit világszerte megalkossa. Ez az egyedi kézművesség minden zenész számára új lehetőséget nyújt.

 

Termék kategóriák

01. Szaxofon
01. Szaxofon

02. Klarinét
02. Klarinét

03. Fuvola
03. Fuvola

04. Trombita
04. Trombita

05. Kornett
05. Kornett

06. Szárnykürt
06. Szárnykürt

08. Harsona
08. Harsona

09. Kürt
09. Kürt

10. Eufónium
10. Eufónium

11. Tuba
11. Tuba

12. Menet Melofón
12. Menet Melofón

13. Sousaphone
13. Sousaphone

hangszerek nem elérhető.